default-image

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ελλάδα
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 10:30 το πρωί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στην ατζέντα της συνάντησης είναι οι τελευταίες εξελίξεις μετά το τελεσίγραφο των εταίρων στον Αλέξη Τσίπρα για συμφωνία μέχρι την Κυριακή.

«Ο λαός δεν έχει δώσει στον πρωθυπουργό εντολή ρήξης με τους Ευρωπαίους και δεν του επιτρέπουμε να σκεφτεί καν ότι μπορεί να κάνει κάποια κίνηση εκτός ευρώ χωρίς τη νομιμοποίηση των πολιτών. Να μην το σκεφτεί καν κι αν το έχει στο μυαλό του να έρθει να ζητήσει νομιμοποίηση», είπε χαρακτηριστικά χθες από το Βήμα της Βουλής ο κ. Μεϊμαράκης.

Μάλιστα, ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Είμαστε στα όρια της ανοχής της εμπιστοσύνης που του δείχνουμε».

Να σημειωθεί ότι σήμερα μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με εντολή του κ. Μεϊμαράκη η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κωστής Χατζηδάκης, με σκοπό να συναντήσουν Ευρωπαίους αξιωματούχους προκειμένου να βοηθήσουν τις προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News