Ελλάδα

Φ. Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός έχει εντολή για βιώσιμη συμφωνία

«Μετέφερα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη με την Ε.Ε. Έχει εντολή από τον ελληνικό λαό και από τους πολιτικούς αρχηγούς, που συναντηθήκαμε χθες μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προχωρήσει στη σύναψη μιας βιώσιμης συμφωνίας, που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε., στην Ευρώπη, στην Ευρωζώνη», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία συμμετείχε σε σύσκεψη με Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες στις Βρυξέλλες.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η κ. Γεννηματά, πρέπει να ξεπεραστούν «οι ακραίες εμμονές και τα λάθη που έγιναν στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης και εντός και εκτός Ελλάδας».

«Η Ελλάδα αξίζει αυτή την προοπτική. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να ανταποκριθεί» καταλήγει η κ. Γεννηματά και καλεί τους Ευρωπαίους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό, ο οποίος, όπως σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «έχει υποστεί τεράστιες θυσίες όλα αυτά τα χρόνια και δεν μπορεί να γίνει τώρα θύμα του αδιεξόδου, που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια