default-image

"Ο ελληνικός λαός είπε όχι στους εκβιασμούς"

Ελλάδα
"Ο ελληνικός λαός είπε όχι στους εκβιασμούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σήμερα ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, είπε "όχι" στους εκβιασμούς, στα τελεσίγραφα, στην απόπειρα κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της. «Έστειλε μήνυμα δημοκρατίας, αποφασιστικότητας», είπε.  

«Το μήνυμα αυτό είναι ηχηρό και έχει φτάσει απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Βουλής. «Οι λαοί είναι πιο δυνατοί από τα σχέδια εξουθένωσης και εξαθλίωσής τους», τόνισε.

«Σήμερα η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια και τους. Καλούνται να αρθούν στο ύψος της ευθύνης, της σπουδαιότητας και της ιστορικότητας, αυτού του μεγάλου "Όχι" του ελληνικού λαού», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Η ευθύνη είναι και στα χέρια της ΕΚΤ που οφείλει άμεσα να δημιουργήσει συνθήκες ομαλότητας, να αναλάβει το βάρος της ευθύνης, για το γεγονός ότι μία εβδομάδα οι τράπεζες ήταν κλειστές, ενώ επέκειτο το δημοψήφισμα», υποστήριξε.

Η κ. Κωνσταντόπούλου, κατέληξε τονίζοντας «υπάρχει ευθύνη στον πολιτικό κόσμο και σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές και παράγοντες να δοθεί ένα τέλος στην ασυνειδησία της διαπλοκής στη χώρα μας, που έβγαλε τα "νύχια" και τα "δόντια" της τελευταίες ημέρες, αλλά δεν κατάφερε να πληγώσει το ακμαίο ηθικό του λαού μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News