Ελλάδα

Πού θα ψηφίσουν για το δημοψήφισμα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις 10 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικού του δικαίωμα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος την Κυριακή, στις 10 το πρωί, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).

Στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτήριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη στις 10:00.

Στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας - Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου) θα ασκήσει αύριο Κυριακή στις 10.00 το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει μεταξύ 10:30 και 11:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Επαύλεως & Αναγεννήσεως).

Στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών θα ασκήσει στις 11.00 το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα ψηφίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος θα ψηφίσει στις 12:00, στο  8ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Στο 320ο Εκλογικό Τμήμα (Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 173) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για το δημοψήφισμα στις 10:30 το πρωί, στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (Καρατάσου 14), στο 132ο Εκλογικό Τμήμα.

Σχόλια