Ελλάδα

Κ. Ήσυχος: Ψέμα χωρίς όρια τα περί προεκλογικής επίσκεψης στην ΕΑΣ

Για παραπληροφόρηση και ψέμα «χωρίς όρια» κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος με αφορμή τα περί «προεκλογικής επίσκεψης στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» όπως ανέφεραν κάποιες ιστοσελίδες.

«Βέβαια, ποτέ δεν υπήρξε τέτοια επίσκεψη. Αυτά όμως είναι… ψιλά γράμματα για τη δημοσιογραφία που ασκούν, που την έχουν μετατρέψει σε φτηνή προπαγάνδα. Μάλιστα έκαναν και εκτενές ρεπορτάζ από τον… χώρο της επίσκεψης στα ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) όπου υπήρχε και… «αναγκαστική προσέλευση των εργαζομένων καθώς υπήρξε κινητοποίηση από τη διοίκηση της (σσ των) ΕΑΣ ώστε ο ο υπουργός ''να μείνει ικανοπιημένος''» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ήσυχος.

Δήλωσε επίσης, επίσης σύμφωνα με το naftemporiki.gr, «όμως η παραπληροφόρηση και η κατασκευή γεγονότων δεν μένει εδώ. Ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης έβγαλε και ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως «αποδεικνύεται περίτρανα ότι η επίσκεψη του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στον Υμηττό εντάσσεται σε μια οργανωμένη και συστηματική προσπάθεια που στόχο έχει τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση της ψήφου των δημοσίων υπαλλήλων, εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής».

Κλείνει λέγοντας «ευχόμαστε σε όλους αυτούς καλά ταξίδια στον φαντασιακό τους κόσμο».

Σχόλια