default-image

Ανδρουλάκης: "Ψηφίζω ναι" - "Γελοίο υποκείμενο ο Βαρουφάκης"

Ελλάδα
Ανδρουλάκης: "Ψηφίζω ναι" - "Γελοίο υποκείμενο ο Βαρουφάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια συνέντευξη με ιδιαίτερο βάρος στο Ράδιο 9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη, ο Μίμης Ανδρουλάκης δίνει το δικό του στίγμα ενόψει του δημοψηφίσματος.

Ο πολύπειρος Κρητικός πολιτικός χαρακτήρισε «γελοίο υποκείμενο» τον Γιάνη Βαρουφάκη και άφησε υπόνοιες για τη λειτουργία του και το λόγο για τον οποίο κάνει αυτά που κάνει, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πανικοβλήθηκε» και πήγε στο δημοψήφισμα.  

«Είχα επισημάνει από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του στον Έλληνα πρωθυπουργό τις αδυναμίες των συνεργατών του και την οδό που θα έπρεπε να ακολουθήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε μπροστά του», είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Μίλησε για απειρία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ είπε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ευρώ ή δραχμή, καθώς αυτό τεχνικά είναι αδύνατο και πως υπονόμευσαν τη χώρα όσοι εν μέσω καλοκαιριού την οδήγησαν εδώ.

Στα άμεσα βήματα του πρωθυπουργού είπε πως πρέπει να είναι να απομακρύνει τον Γιάνη Βαρουφάκη και να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό.

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι, παρότι δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με την «παρελθούσα κατάσταση» και τα φθαρμένα πρόσωπα της παλαιάς πολιτικής που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, υποστηρίζει το «ναι» και θα ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα, διότι θεωρεί «καταστροφικό το "όχι"».

Ζήτησε παράλληλα από τον Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, δίχως το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό της παλαιάς διαπλοκής.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, εφόσον τα πράγματα φτάσουν στα άκρα και η Ελλάδα βγει εκτός ευρώ, για «ουκρανοποίηση» της χώρας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Βαρουφάκης και οι γύρω απ' αυτόν «παραμύθιασαν» τους Έλληνες με άπειρα ψέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News