Ελλάδα

Καμμένος: Αλλάζουν όλα εάν οι δανειστές δεχθούν την πρότασή μας

Εάν οι θεσμοί αποδεχθούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στο προγραμματισμένο για σήμερα, Σάββατο, Eurogroup, τότε «αλλάζουν όλα», σε σχέση με το δημοψήφισμα,  δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.«Έχουν στα χέρια τους μια ελληνική πρόταση που είναι στα πλαίσια της λογικής και που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός. Μπορούν να πουν σήμερα το μεσημέρι ότι δέχονται την πρόταση την ελληνική και να προχωρήσουμε μαζί», είπε μιλώντας στο mega.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πως το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

«Δεν θα δεχθούμε τον εξευτελισμό του έθνους, την εξαθλίωση των Ελλήνων» είπε, σημειώνοντας: «Ελπίζω ότι υπάρχουν φωνές στην ΕΕ που δεν ακολουθούν τη γραμμή Σόιμπλε, ότι πρέπει να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό».

«Τα τελεσίγραφα δεν ανήκουν στη δημοκρατική Ευρώπη» συνέχισε και υποστήριξε πως κινδυνολογούν όσοι μιλούν για κλειστές τράπεζες. «Δεν υπάρχουν εκβιασμοί, οι τράπεζες δεν θα κλείσουν» ανέφερε.

«Ακόμα και η προσπάθεια να μετατρέψουν δημοκρατικό δημοψήφισμα που έχει απόλυτα σαφή χαρακτήρα και ερώτημα σε άλλο δημοψήφισμα δείχνει ότι δεν αντέχουν τη δημοκρατία και το διάλογο» τόνισε.

Σχόλια