Ελλάδα

Ρατσιστικό ντελίριο από τον Χρ. Παππά στη Βουλή

Σε ένα ντελίριο ρατσισμού ο υπόδικος χρυσαυγίτης βουλευτής Χρ. Παππάς προκάλεσε σκίζοντας επιδεικτικά το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ιθαγένεια.

«Γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας το λαθρονόμο σας, τον σκίζουμε», είπε στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τονίζοντας ότι «αυτό το σπίτι έχει πατρίδα, έχει ιδιοκτήτη». «Δεν θα το υποθηκεύσετε με συμφωνία με τους τοκογλύφους. Νοικοκύρης εδώ είναι ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε ο βουλευτής της Χ.Α. ενώ απευθυνόμενος προς την υπουργό της είπε: «Κυρία Τασία, πάρτε τους στο σπίτι σας, αν είστε τόσο ψυχοπονιάρα» και έσκισε το νομοσχέδιο.

Η πρωτοφανής για τα κοινοβουλευτικά χρονικά στάση του κ. Παππά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον προεδρεύοντα Ν. Κακλαμάνη ο οποίος του είπε ότι «νομοσχέδια, δημοκρατικά ψηφισμένα στη Βουλή, δεν σκίζονται». Στο ίδιο κλίμα λίγο αργότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α. Ηλ. Παναγιώταρος εξαπέλυσε μια ακόμα επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι θυσιάζει το ελληνικό έθνος, ενώ είπε ότι "το DNA του αίματος υπερισχύει πάντα". Σχετικά δε με την προκλητική ενέργεια του ομοϊδεάτη του είπε ότι "εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός έσκιζε τα μνημόνια δυο χρόνια, το σκίσιμο δυο χαρτιών σας πείραξε;".

Πηγή: tovima.gr

Σχόλια