default-image

Διαγραφή χρέους και ένεση ρευστότητας ζητά ο Λαφαζάνης

Ελλάδα
Διαγραφή χρέους και ένεση ρευστότητας ζητά ο Λαφαζάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέρ μιας ισχυρής ένεσης ρευστότητας στην ελληνική οικονομία τάχθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζητώντας παράλληλα τη βαθιά διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, μιλώντας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Πέτρου Παπακωνσταντίνου.

Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο εγχείρημα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις. Γιατί το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δικαίωμα στη δημοκρατία. Αν δεν το στηρίξεις εσύ ποιος θα το κάνει;

Έκανε λόγο για πιέσεις προς την κυβέρνηση από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες, τονίζοντας ότι η αριστερά σήμερα «οφείλει να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση της θεσμοποιημένης παγκόσμιας εξουσίας» η οποία «έρχεται αντιμέτωπη με την εσωτερική ανατρεπτική μας προσπάθεια».

Ο Π. Λαφαζάνης, σύμφωνα με το thepressproject.gr,  πρόσθεσε πως για να ανταποκριθεί κανείς σε αυτό πρέπει «να έχει πάρει αποφάσεις και να είναι έτοιμος να επιδείξει τόλμη» και «να έχει τη στήριξη από ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News