Ελλάδα

Μπεντεβή: 99 μαθητές, 48 εθελοντές και 300 δραστηριότητες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε η εκδήλωση για την λήξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με μουσική και τραγούδια τα τμήματα Κρητικής λύρας και μαντολίνου, Κιθάρας, Βυζαντινής μουσικής και Παιδικής Χορωδίας της Ενορίας ενώ πάρα πολύ όμορφη ήταν και η παρουσία των παιδιών της Παιδικής και Νεανικής Σύναξης της Ενορίας που έκαναν την έναρξη της εκδήλωσης.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου αλλά και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου για την ολοκληρωση των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτουργεί 3 συνεχή χρονιά, Παιδική και Νεανική Σύναξη, 2 τμήματα κιθάρας, τμήμα Κρητικής λύρας και μαντολίνου, τμήμα Βυζαντινής μουσικής, 2 τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρησης, σκάκι, τμήμα χειροτεχνιών και κατασκευών με ανακυκλωμένο υλικό, τμήμα ζωγραφικής αλλά και Κοινωνικό Κομμωτήριο. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου για την τρίτη συνεχή χρονιά λειτουργίας του φιλοξένησε 99 παιδιά όλων των βαθμίδων και μαζί με τις πολλές δραστηριότητες 300 περίπου. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μαζί με τούς υπεύθυνους των δράσεων 48.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξείρε την προσφορά όλων όσων προσέφεραν για την επίτευξη ιδιαιτέρως του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και συνεχάρει και τους εφημερίους της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή πρωτοπρεσβυτέρους Στυλιανό Χαραλαμπάκη και Ιωάννη Νικολάου για όλο αυτό το έργο και ευχήθηκε την συνέχεια του και για την νέα χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησε από τους εφημερίους της Ενορίας βράβευση των δασκάλων,καθηγητών και λοιπών που για τρίτη συνεχή χρονιά προσεφέρθησαν εθελοντικά και η Ενορία προσέφερε εντελώς δωρεάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια