default-image

Πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ υπό τη Φώφη Γεννηματά

Ελλάδα
Πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ υπό τη Φώφη Γεννηματά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδριάζει στις 12:00 στη Βουλή, για πρώτη φορά, υπό τη νέα πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Χθες η κ. Γεννηματά είχε διαδοχικές συναντήσεις αρχικά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Είναι μια κρίσιμη ώρα που απαιτεί ειλικρινή διάλογο, συνεννόηση και ένα νέο πατριωτισμό», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ πως «Ο πρωθυπουργός πρέπει να τολμήσει να πάρει αποφάσεις με βάση το εθνικό συμφέρον και την ανάγκη για ισότιμη παραμονή στο ευρώ. έχουν ευθύνη όλες οι πλευρές. Η ρήξη δεν είναι λύση, οδηγεί στη φτωχοποίηση. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια συμφωνία που θα δίνει προοπτική και δεν θα στηρίζεται σε φορολογικά μέτρα. Έστω και τώρα η συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης μπορεί να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης».

 «Η δική μου η προτεραιότητα, πέρα από την ανασυγκρότηση του χώρου, της αναγκαίας πρωτοβουλίας που θα πρέπει να ληφθούν σε αυτήν την κατεύθυνση είναι ακριβώς να επιδιώξουμε την Εθνική συνεννόηση για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις που δε θα είναι υφεσιακές που θα εξασφαλίσουν προοπτική για τη χώρα θα ανακουφίσουν τους ανθρώπους που έχουν κάνει τόσες θυσίες και δεν μπορούν να αισθάνονται ότι διαρκώς μπροστά τους είναι ένα αδιέξοδο. Οι Έλληνες χρειάζονται ελπίδα» είπε η κ. Γεννηματά στη συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News