default-image

Παρουσία Τσίπρα τα συμπεράσματα της Επιτροπής για το χρέος

Ελλάδα
Παρουσία Τσίπρα τα συμπεράσματα της Επιτροπής για το χρέος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακοινώνονται σήμερα, Τετάρτη, τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η οποία διενεργεί λογιστικό έλεγχο του χρέους εξετάζοντας τη νομιμότητά του.

Πηγές από την Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος δε θα παραστεί τελικώς λόγω του προγράμματος συναντήσεών του, μεταξύ αυτών και με τον καγκελάριο της Αυστρίας.

Οι εργασίες της Επιτροπής θα ξεκινήσουν στις 10:30 π.μ., στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Θα υπάρξουν χαιρετισμοί εκ μέρους των παριστάμενων πολιτειακών παραγόντων και προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ομιλίες της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ζωής Κωνσταντοπούλου, του επιστημονικού συντονιστή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους Ερίκ Τουσέν και της υπεύθυνης για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια ξένων χωρών Σοφίας Σακοράφα, στη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστεί μία σύνοψη των προκαταρκτικών συμπερασμάτων.

Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των συμπερασμάτων, ανά κεφάλαιο, από μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την Πέμπτη στις 10:30 π.μ. και θα ολοκληρωθούν με συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Βουλής στις 16:00, στη διάρκεια της οποίας θα διανεμηθεί και η προκαταρκτική έκθεση της Επιτροπής.

Παρακολουθήστε εδώ ζωντανά τη συνεδρίαση:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News