default-image

Στο Μαξίμου Θεοδωράκης, Φώφη και Ντόρα

Ελλάδα
Στο Μαξίμου Θεοδωράκης, Φώφη και Ντόρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλο επαφών με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων και στελέχη της αντιπολίτευσης, που οι ίδιοι ζητούν ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στη διαπραγμάτευση, ξεκινά σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στις 10 το πρωί θα συναντήσει τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και μία ώρα αργότερα, στις 11, το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά.

Στις 12 το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου θα συναντηθεί και η Ντόρα Μπακογιάννη, κίνηση που φαίνεται να προκαλεί δυσφορία στο επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τους ενημερώσει διεξοδικά για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, τόσο σε επίπεδο συνεδριάσεων θεσμικών οργάνων όσο και για τις κατ' ιδίαν επαφές του με ηγέτες της Ε.Ε.

Συνεδριάζει και η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βουλή, για να ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για όσα συμβαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αφενός σε όσα θα πει ο πρωθυπουργός και αφετέρου στις αντιδράσεις που αναμένεται να ακουστούν από μερίδα βουλευτών για τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News