default-image

Με συγκίνηση, χορό και παιχνίδι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι

Ελλάδα
Με συγκίνηση, χορό και παιχνίδι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη έζησαν την περασμένη Παρασκευή, δάσκαλοι μαθητές και οι οικογένειές τους, οι οποίοι και παρακολουθήσαν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Μια βραδιά που τα είχε όλα… δάκρυα από τους μαθητές της έκτης τάξης, οι οποίοι με τις αναμνήσεις έξι ετών από το δημοτικό να τους συντροφεύουν, μέσα από μία άκρως συγκινητική παράσταση θέλησαν να πουν το δικό τους ευχαριστώ στους δασκάλους για τα όσα τους έμαθαν, την αγάπη και τη στήριξη που τους παρείχαν.

Όμως η βραδιά περιελάμβανε γέλιο, χαρά, ανεμελιά και διασκέδαση μέσα και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με τη σφραγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Άκρως επιτυχημένο και το παζάρι της γειτονιάς που είχε στηθεί έξω από το σχολείο με παραδοσιακά προϊόντα, το θεατρικό παιχνίδι, αλλά και η παρουσία του ξυλοπόδαρου που έκλεψε την παράσταση και κατάφερε να καθηλώσει κυρίως τα παιδιά των μικρότερων τάξεων και τα νήπια που ήταν στην εκδήλωση.

Ενώ ξεχωριστή μουσική χροιά έδωσε και το Κρητικό συγκρότημα που ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Φιλιά, αγκαλιές και ευχές για καλό καλοκαίρι έπαιρναν μαζί τους αποχωρώντας από το χώρο του σχολείου, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς, δίνοντας ραντεβού μετά από μία τρίμηνη ξεκούραση και πάλι τον Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News