default-image

"ΕΡΤ" αντί "ΝΕΡΙΤ" στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής

Ελλάδα
"ΕΡΤ" αντί "ΝΕΡΙΤ" στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σήμα της ΕΡΤ σχηματίστηκε και πάλι στην οροφή του κτηρίου της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Μεσογείων καθώς «ξηλώθηκε» το σήμα της ΝΕΡΙΤ, λίγες ημέρες πριν επανέλθει και επισήμως στις συχνότητες των τηλεοπτικών δεκτών των Ελλήνων.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του προέδρου Διονύση Τσακνή (δεξιά) και του διευθύνοντος  συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη .

Η «επιστροφή» στο καθεστώς πριν το «λουκέτο» στην ΕΡΤ που είχε επιβάλλει η προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε από την οροφή του Ραδιομεγάρου το πρωί της Δευτέρας, με τις εργασίες του συνεργείου που άλλαξε το σήμα.

Σήμερα τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθούν ο πρόεδρος και ο διευθύνος σύμβουλος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής και Λάμπης Ταγματάρχης αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση με τους εργαζομένους προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα επαναλειτουργίας της και την τοποθέτηση διοικούσας επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια της ΕΡΤ προγραμματίζονται για την προσεχή Πέμπτη, ενώ έχουν ανακοινωθεί και εορταστικές εκδηλώσεις.

Πηγή: Euronews

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News