default-image

Προφυλακίστηκε ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης

Ελλάδα
Προφυλακίστηκε ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως παίρνει ο 49χρονος ναυαγοσώστης, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 22η Τακτική Ανακρίτρια. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το Σάββατο έχοντας στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 49χρονος  παραδέχτηκε την κατοχή του επίμαχου υλικού αλλά υποστήριξε ότι ουδέποτε έχει προσεγγίσει σεξουαλικά παιδιά.

«Δεν έχω αγγίξει ποτέ παιδί. Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργίας που προκλήθηκε το 2007 μετά από επέμβαση προστατεκτομής  στην οποία υποβλήθηκα. Ζητώ συγγνώμη. Κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας εξαιτίας της ανικανότητάς μας να  συνευρεθώ  με γυναίκα», φέρεται να είπε κατά την απολογία του.  

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική άδεια.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Δούρο του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι φύλακες της πλάζ στη Βουλιαγμένη βρήκαν ξεχασμένο σακκίδιο και το άνοιξαν για να βρουν στοιχεία του κατόχου του. Καθώς όμως δεν υπήρχαν στοιχεία ώστε να παραδώσουν το σακίδιο στον κάτοχο έθεσαν σε λειτουργία κάμερα που υπήρχε εντός του σακιδίου. Τότε διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι υπήρχε σκληρό υλικό πορνογραφίας με ανήλικους που ακούγονται να μιλούν ελληνικά. Οι φύλακες ειδοποίησαν την αστυνομία και εκτός των άλλων, διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα ότι στα γυαλιά του ναυαγοσώστη υπήρχε ενσωματωμένη κάμερα με την οποία κατέγραφε ανήλικα αγόρια και

κορίτσια την ώρα που άλλαζαν μαγιό στην παραλία.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σακιδίου ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και εκατόν εξήντα πέντε ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News