Ελλάδα

Ο. Κεφαλογιάννη: "Συμφωνία τώρα, αλλιώς κυβέρνηση εθνικής ενότητας"

«Η κυβέρνηση πρέπει να έρθει σε συμφωνία άμεσα. Τώρα. Δεν υπάρχει ούτε μια ημέρα για χάσιμο. Αλλιώς θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τα αποτελέσματα της ρήξης με τους εταίρους μας», δηλώνει η βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Αγορά" η κ. Κεφαλογιάννη στρέφεται κατά της αύξησης των φόρων και επιχειρηματολογεί ότι αντίθετα η μείωσή τους σε τομείς όπως ο τουρισμός έχει συνεισφέρει στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ασκήσει σφοδρή κριτική σε μέτρα, για παράδειγμα, φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, που γονατίζουν τη μεσαία τάξη».

Σε ερώτηση εάν η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ή ένα δημοψήφισμα θα βοηθούσε στην άρση ενδεχόμενου αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την αντίθεσή της και τάχθηκε υπέρ μιας «κυβέρνησης εθνικής ενότητας».

Όπως είπε σχετικά, «οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δε θέλουν, θα πρέπει να μας το πουν. Να ομολογήσουν την αδυναμία τους στον ελληνικό λαό. Και θα βρεθεί λύση. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Σχόλια