default-image

Κωνσταντοπούλου: "Τα κανάλια παραπληροφορούν"

Ελλάδα
Κωνσταντοπούλου: "Τα κανάλια παραπληροφορούν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών καναλιών εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν προσερχόμενη σε εκδήλωση του "Συνήγορου του Πολίτη", προσεγγίστηκε από δημοσιογράφους προκειμένου να της ζητήσουν να σχολιάσει το χθεσινό περιστατικό έξω από τη Βουλή, όταν άσκησε σφοδρή κριτική στον επικεφαλής αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για το φραγμό έξω από τα λουλουδάδικα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε με αυστηρές συστάσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου και αντί να απαντήσει στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις, άρχισε να ρωτάει έναν εκ των δημοσιογράφων πως τον λένε, σε ποιο ΜΜΕ εργάζεται και ούτω καθεξής.

Ειδικότερα, όταν ο δημοσιογράφος της είπε «σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.», η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Από ποιο κανάλι είστε;».

Κατόπιν εξαπέλυσε κατηγορώ στους δημοσιογράφους, ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση.

«Το να με εμποδίζετε να μπω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων», είπε.

Όταν ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας διερωτήθηκε: «Δεν μπορούμε να ρωτήσουμε ως δημοσιογράφοι για αυτό το περιστατικό;», η Πρόεδρος της Βουλής, αφού τον ρώτησε «από ποιο μέσο είστε», τόνισε: «Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση που έχει μεταδώσει ο σταθμός σας».

Αργότερα, σύμφωνα με το Nooz.gr, προχώρησε σε νέα δήλωση, καταγγέλλοντας σειρά Μέσων Ενημέρωσης για πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης, καθώς και ότι «έχουν οργιωδώς επωφεληθεί κατά την μνημονιακή περίοδο, αφού την ώρα που καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, αυτές οι επιχειρήσεις δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News