default-image

Δωρεάν σπουδές στην Kappa Studies για 35 τυχερούς

Κρήτη
Δωρεάν σπουδές στην Kappa Studies για 35 τυχερούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριάντα πέντε υποτροφίες αξίας 199.800 χιλιάδων ευρώ (!) για δωρεάν σπουδές στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης προσφέρουν σε οικογένειες που μαστίζονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση στον τόπο μας οι επιχειρήσεις της οικογένειας Καλαθάκη.

Οι 14 υποτροφίες θα αφορούν διετείς σπουδές στη μαγειρική τέχνη, 16 υποτροφίες αφορούν σε μονοετή εκπαίδευση στην εστιατοριακή τέχνη και 5 υποτροφίες για σπουδές στο νέο τμήμα γαλακτοκομικής-τυροκομία που ιδρύεται από φέτος στην Kappa Studies.

Οι υποψήφιοι θα προταθούν από όλους τους Δήμους της Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, το Σύλλογο Πολυτέκνων, τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), το Σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, το Σωματείο Μαγείρων και το προσωπικό των super-markets Χαλκιαδάκης.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου, θα συμμετέχουν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις από ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή, η οποία και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη της τελικής κατάταξης των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαμένουν στην Κρήτη και δε θα υπάρχει καμία διάκριση αναφορικά με την εθνικότητα, το φύλο, τη θρησκεία, με μόνο γνώμονα την εμφανή δυσχερή οικονομική κατάσταση των οικογενειών τους.

Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής έως την Πέμπτη 4 Ιουνίου στην Kappa Studies, τηλ. 2810/361.361 και στο email: [email protected].

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις της Kappa Studies στο ξενοδοχείο Καμάρι, στο Κοκκίνη Χάνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News