Ελλάδα

Ο δήμαρχος Βιάννου για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία εύχεται ο δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης στους μαθητές της Γ' Λυκείου, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στο μήνυμά του τονίζει πως «οι ευχές και η σκέψη όλων θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ολόκληρο το μήνυμα:

«Εύχομαι στους μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου  Βιάννου που από αύριο δίνουν το δικό τους αγώνα, αυτό των πανελλαδικών εξετάσεων, τη δικαίωση των κόπων τους, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, θα πρέπει να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας με ηρεμία, συγκέντρωση, ισορροπία, πίστη στις δυνατότητες σας με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας, που είναι δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία πρώτη, μα όχι και την τελευταία μεγάλη προσπάθεια, για όλους εσάς που οραματίζεστε να ανοίξετε τα φτερά σας για να κατακτήσετε τη γνώση και την εξειδίκευση.

Να είστε βέβαιοι ότι οι ευχές και η σκέψη όλων μας  θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχόλια