Ελλάδα

Περιοδεία στην Πελοπόννησο έκανε ο Λ. Αυγενάκης

Την περιοδεία του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκλήρωσε σήμερα ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το νομό Μεσσηνίας και πραγματοποίησε επισκέψεις σε έργα και συναντήσεις με τοπικούς φορείς στελέχη οργανισμών, τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο «Επαρχιακής Οδού Σουληνάρι - Κορυφάσιο» ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλου, κ. Δ. Καφαντάρη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των μελετών του «Οδικού δικτύου Καλαμάτα- Πύλος -Μεθώνη».

Στη συνέχεια ο Τομεάρχης Υποδομών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίον είχαν εκτενή συζήτηση για την εξέλιξη των έργων υποδομής του Δήμου, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοτάξιο του «Περιφερειακού Καλαμάτας» προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου. Ακολούθως ο κ. Λ. Αυγενάκης είχε συνάντηση με μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας του ΤΕΕ, στα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ. στην Καλαμάτα.

Εν συνεχεία ο κ. Λ. Αυγενάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμάνι Κυπαρισσίας με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσίγγανο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια και την εξέλιξη των μελετών, αλλά και τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε φάση προγραμματισμού. Τέλος, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο στη «Γέφυρα Τσακώνας» τα έργα της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα έργα που έχουν ξεκινήσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να ολοκληρωθούν χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Είναι έργα απολύτως αναγκαία και με αναπτυξιακό πρόσημο. Η Πελοπόννησος είναι τόπος ευλογημένος. Ως αντιπολίτευση θα συνδράμουμε παραγωγικά την Κυβέρνηση προκειμένου όχι μόνο για τα έργα που είναι σε φάση ολοκλήρωσης, αλλά και για τα επόμενα. Οφείλουμε να αποφύγουμε αφενός υπερεπένδυση σε έργα, αποφεύγοντας περαιτέρω επιβαρύνσεις για τους Έλληνες, αλλά από την άλλη να δώσουμε αξία και στο 1 ευρώ που προορίζεται για έργα υποδομής στη χώρα μας.»

Σχόλια