default-image

Καθησυχαστικός για τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου

Ελλάδα
Καθησυχαστικός για τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, διαβεβαίωσε κατά την επίσκεψή του στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, τις εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε αυτό.

Με αφορμή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τη λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου και την επικείμενη δημιουργία σε κοντινό χώρο σταθμού λεωφορείων του ΚΤΕΛ, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνος Λουτσέτης και ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, κ. Ηλίας Νταραράς επισκέφτηκαν το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας, προκειμένου να ενημερώσουν τις εκπαιδευτικούς, απαντώντας στις απορίες τους, σχετικά με τη λειτουργία και την ασφάλεια του σχολείου.

Ο κ. Λουτσέτης αναφέρθηκε στη διαδικασία, η οποία ακολουθείται από το Δήμο προκειμένου να τακτοποιηθούν οι παρατυπίες που υπάρχουν, καθώς ο χώρος όπου έχει δημιουργηθεί το εν λόγω Νηπιαγωγείο, βάσει του πολεοδομικού σχεδιασμού προέβλεπε σταθμό ΚΤΕΛ και διαβεβαίωσε τις εκπαιδευτικούς ότι πρόθεσή του δήμου είναι, να βρεθεί η βέλτιστη λύση προκειμένου να μην προκύψει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία του σχολείου.

Εξήγησε ότι «η ανάκληση της άδειας γίνεται στο πλαίσιο της τακτοποίησης της εγκατάστασης και χρήσης στο συγκεκριμένο σημείο του σχολείου και δεν τίθεται κανένα θέμα για τη λειτουργία του».

Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News