Ελλάδα

Δραγασάκης: Δεν χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο του Βενιζέλου

Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, με ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, δημοσιεύματα σχετιζόμενα με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

«Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων, που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας», αναφέρει ο Γιάννης Δραγασάκης και τονίζει: «Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαιολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη».

«Η "συγγνώμη" από τους εμπνευστές των "ρεπορτάζ" θα απαιτούσε ευθιξία, που στην προκείμενη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη», προσθέτει ο κ. Δραγασάκης.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα έφεραν τον κ. Δραγασάκη, ως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, να χρησιμοποιεί την θωρακισμένη BMW με την οποία εκινείτο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια