default-image

Παιδοκτόνος: "Είμαι αθώος, κανείς δε σκότωσε την Άννυ"

Ελλάδα
Παιδοκτόνος: "Είμαι αθώος, κανείς δε σκότωσε την Άννυ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαντήσεις σε όσα του καταλόγισε ο 27χρονος Σάββας, ο άνθρωπος που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο την 4χρονη κόρη του, δίνει ο Νίκι, ο Βούλγαρος φίλος του παιδοκτόνου στη μαρτυρία του οποίου βασίστηκε η αστυνομία για να διαλευκάνει ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στην ιστορία.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha από τις φυλακές Κέρκυρας, ο Σάββας Μπακαρτζίεφ υποστήριξε ότι δεν σκότωσε εκείνος την Άννυ και όταν βρεθεί ο φίλος του ο Νικολάι θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο φίλος του κατέθεσε ότι εκείνος σκότωσε την κόρη του, ο Μπακαρτζίεφ ξεσπά: «Όταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Από το τηλέφωνο ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Αυτά που λένε είναι μαλακίες».

«Κι εγώ θέλω να ξέρω πιο πολύ ποιος σκότωσε την Άννυ» απαντά μιλώντας στον Alpha ο Νίκι και σε ερώτηση για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ απαντά: Δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ήμουν εκεί».

«Εγώ αγαπάω το παιδί πιο πολύ από όλους. Θέλω να ξέρει πως ό,τι ξέρω εγώ το ξέρει και η αστυνομία» συμπληρώνει.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί ο Σάββας λέει ότι αυτός (σ.σ. ο Νίκι) ξέρει την αλήθεια ο Βούλγαρος μάρτυρας απαντά «αυτός λέει ότι ξέρω την αλήθεια γιατί αυτός μου είπε πολλά πράγματα».

Ο Νίκι, σύμφωνα με το protothema.gr, απαντά και στις κατηγορίες της μητέρας της Άννυ που υποστηρίζει ότι τα λέει όλα γιατί θέλει 5.000 ευρώ λέγοντας ότι «είναι μεγάλο ψέμα. Αυτή ήταν στη Γερμανία κι εγώ πήγαινα κάθε μέρα μαζί της στο πάρκο».

Όσο για το γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα ο μάρτυρας-κλειδί της υπόθεσης απαντά ότι «θα έρθω στην Ελλάδα αλλά θέλω να γίνουν όλα σύμφωνα με το νόμο» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «στο τέλος θα κερδίσει η αλήθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News