Ελλάδα

Φοβούνται για τη ζωή του "πατέρα" της μικρής Άννυς

Φόβους για τη ζωή του πελάτη του, του 27χρονου Βούλγαρου που σόκαρε όλη την Ελλάδα με τη δολοφονία του παιδιού του και όσα ακολούθησαν, εκφράζει ο δικηγόρος του.

Ο κ. Παναγιώτης Χρυσικάκης διευκρίνισε ότι «ο Σάββας αρνήθηκε το διορισμό δικηγόρου. Τον ανέλαβα μετά την απολογία του. Δεν έχει μετανιώσει για κάτι γιατί υποστηρίζει πως δεν το έκανε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, όπως θα ήταν ο κάθε άνθρωπος που θα είχε βρεθεί σε αυτή τη δεινή θέση. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αισθάνεται διωκόμενος και υποστηρίζει ότι δεν το έχει κάνει», προσθέτει ο δικηγόρος του.

Στις φυλακές Κέρκυρας

Ο 27χρονος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας και βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση, ενώ είναι στο κελί μόνος του, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι για τη σωματική του ακεραιότητα, την ώρα που οι συγκρατούμενοι του δεν τον υποδέχτηκαν ιδιαίτερα... "ζεστά".

«Κρατείται σε κελί χωρίς την παρουσία συγκρατούμενου. Φοβάμαι για τη ζωή του Σάββα. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πλήγμα για την απονομή δικαιοσύνης και για το σωφρονιστικό σύστημα αν πάθει κάτι ο Σάββας. Θα είναι και ένα πλήγμα για τη δημοκρατία γιατί φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια συμβάντα εγκληματικότητας για τα οποία υπάρχει ρητή πρόβλεψη απο το Σύνταγμα μας», προσθέτει ο κ. Χρυσικάκης.

Σχόλια