default-image

Τι απαντά ο Μάρδας για τα 80.000€

Ελλάδα
Τι απαντά ο Μάρδας για τα 80.000€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συκοφαντική δυσφήμιση χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα τόσο του ελληνικού όσο και του γερμανικού Τύπου που εμπλέκουν το όνομά του στη μεταφορά ποσού 80 χιλιάδων ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

«Λοιπόν είμαι πάρα πολύ σαφής όπως και ήμουν. Τα όσα γράφονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια. Είναι συκοφαντική δυσφήμιση ή οτιδήποτε άλλο που δεν με ενδιαφέρει. Σας λέω τις πρώτες μου κινήσεις. Πρώτη μου κίνηση είναι ότι σήμερα το πρωί θα δοθεί αντίγραφο του πόθεν έσχες μου στον πρωθυπουργό. Το κατέθεσα στις 24 Απριλίου που σημαίνει ότι έχει μέσα όλες μου τις κινήσεις μέχρι τότε. Δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση 80 χιλιάδων, ή παρόμοιου ποσού, σε οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού», τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Δεύτερη κίνηση είναι θα καταθέσω αντίγραφα των κινήσεων των λογαριασμών μου από την περίοδο από τον Ιανουάριο και μετά στο γραφείο του πρωθυπουργού για να έχουν πλήρη εικόνα. Και το τελευταίο, έχω ζητήσει από συγκεκριμένη τράπεζα βεβαίωση στην οποία να φαίνεται ότι στην περίοδο μετά τον Γενάρη δεν υπάρχει τέτοια κίνηση τέτοιου ποσού προς οπουδήποτε».

Ο κ. Μάρδας προχώρησε σε δημόσια τοποθέτηση καθώς η εφημερίδα Bild,  σε σημερινό ρεπορτάζ της αναφέρει το όνομά του.

VIDEO - ΜΑΡΔΑΣ από realmedialive

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News