default-image

"Πήγα τέσσερις φορές στον εισαγγελέα για την Άννυ"

Ελλάδα
"Πήγα τέσσερις φορές στον εισαγγελέα για την Άννυ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να αφαιρεθεί η επιμέλεια της άτυχης Άννυ από τους γονείς της είχε ζητήσει τέσσερις φορές η ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ Μαρία Καλογεροπούλου που παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τρία χρόνια.

«Τρία χρόνια με είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθώ το ζευγάρι και έχω κάνει τέσσερις ενστάσεις να γίνει άρση της κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού», είπε η Μαρία Καλογεροπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Στο ερώτημα γιατί δεν προχώρησε η άρση της κηδεμονίας, η κ. Καλογεροπούλου απάντησε ότι ήταν θέμα του εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, η οποία σύμφωνα με όσα υποστήριξε δεχόταν επισκέψεις από το ζευγάρι μέχρι πριν από 3 μήνες, ο πατέρας έπασχε από διπολική διαταραχή.

«Ο πατέρας παντελώς αδιάφορος για το παιδί. Η μητέρα ναι μεν το ήθελε το παιδάκι, αλλά πώς το ήθελε. Να το μεγαλώνουν άλλοι, εκ του ασφαλούς και όποτε είναι επιλογή της να το βλέπει. Απορώ πώς αυτό το παιδί επέτρεψε η μητέρα να έρθει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Καλογεροπούλου, η οποία υποστήριξε ότι σύμφωνα με όσα της έλεγε η μητέρα της Άννυ ο πατροκτόνος κακοποιούσε το παιδί συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News