default-image

Ο Πανούσης... δικαιολογεί την αυτοδικία!

Ελλάδα
Ο Πανούσης... δικαιολογεί την αυτοδικία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ούτε λίγο-ούτε πολύ, "δικαιολόγησε" την αυτοδικία και μάλιστα εντός... σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας!

Ο αμφιλεγόμενος Γιάννης Πανούσης προκάλεσε για μία ακόμη φορά με δηλώσεις του, αφού "διέπραξε" το παραπάνω αναφερόμενος στο φονιά που κατακρεούργησε το παιδί του.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό realfm, ο Γ. Πανούσης αναφέρθηκε στο έγκλημα: «Δεν μπορεί κάποιος ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά. Πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του - δεν ήταν ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο», είπε ο υπουργός.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. «Δεν έχει τίποτα να πεις», είπε ακόμη.

Αναφερόμενος στο δράστη του εγκλήματος, τον πατέρα της Άννυ, ο Γ. Πανούσης είπε: «Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο».

Και πρόσθεσε: «Όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου... και όλα αυτά με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες, υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι' αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του δράστη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News