default-image

Σκληρή επίθεση Κεφαλογιάννη (video)

Ελλάδα
Σκληρή επίθεση Κεφαλογιάννη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση, καταγγέλλοντάς την για "λαϊκισμό" και για "καταστροφική πολιτική", ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης, που μίλησε πριν από λίγο ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ ΤV".

O κ. Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε ως μονόδρομο την υπογραφή συμφωνίας με τους εταίρους μας για να χρηματοδοτηθεί εκ νέου η Ελλάδα και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της.

Η συνέντευξη του Μανόλη Κεφαλογιάννη στην Κατερίνα Σαλαπάτα, άρχισε με την επισήμανση από πλευράς Κεφαλογιάννη, ότι σήμερα το κλίμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ άσχημο, σε αντίθεση με το παρελθόν. Και αυτό διαπιστώθηκε και κατά το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες, όπου «πήγε προκειμένου να στηρίξει την Ελλάδα. Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση, όταν η Ελλάδα οδηγείται στα βράχια. Παλεύουμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας», σημείωσε με νόημα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_eap4ztdy/

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις Γιούνκερ που δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να συζητάμε καν, για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο Μανόλης Κεφαλογιάννης τον χαρακτήρισε ως ένα διακεκριμένο φιλέλληνα που έχει βοηθήσει την Ελλάδα μέχρι σήμερα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Παρακάτω, ο Μανόλης Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι δεν μας επιβάλλει το ΔΝΤ και η Γερμανία, να πάρουμε δάνειο. «Εμείς το ζητάμε το δάνειο γιατί είναι χρήματα που τα έχουμε ανάγκη...».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εμείς ζητάμε δανεικά. Και τα ζητάμε και με προνομιακούς όρους. Πρώτο γιατί δεν μπορούμε να δανειστούμε απ' έξω. Δεύτερον γιατί μας χρειάζονται φέτος 10 δισ. παραπάνω από αυτά που μπορούμε να βγάλουμε εμείς ως κοινωνία και ως δημόσιο και τα επόμενα δύο χρόνια μας χρειάζονται 30 έως 50 δισεκατομμύρια. Άρα από κάπου πρέπει να τα πάρουμε αυτά».

Και επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος πέρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση που να μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα.

Χριστόφορος Παπαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News