default-image

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών ενόψει του Συνεδρίου

Ελλάδα
ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών ενόψει του Συνεδρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διαδικασίες για την εγγραφή μελών στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μάη.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει αναβρασμός στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, με τον κομματικό μηχανισμό, τόσο στο Ηράκλειο και την Κρήτη, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Επειδή το μητρώο του κόμματος που υπήρχε μέχρι πρότινος δεν ισχύει, γι' αυτό η διαδικασία εγγραφής νέων μελών του κόμματος ή η επικαιροποίηση στοιχείων μέλους, είναι επιβεβλημένη.

Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί ως τις 4 Μάη, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί. Μετά το τέλος αυτής της χρονικής προθεσμίας θα ακολουθήσουν οι εκλογές στις 10 Μάη, για την ανάδειξη των συνέδρων που θα μετάσχουν και θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Σημειώνεται ότι τα μηνύματα ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 ως τις 17 Μάη, είναι θετικά, ως προς τη συμμετοχή των υποστηρικτών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ, στη διαδικασία εκλογής συνέδρων.

Απλή η διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής νέου μέλους ή η επικαιροποίηση στοιχείων μέλους γίνεται διαδικτυακά, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του κόμματος, www.pasok.gr.

Στην κεντρική σελίδα του κόμματος, υπάρχει σε ευκρινές και ενεργό σημείο η παραπομπή με τίτλο: «Εγγραφή μέλους ή επικαιροποίηση στοιχείων μέλους». Μπαίνοντας σε αυτή την παραπομπή, εμφανίζεται η φόρμα την οποία συμπληρώνει ο υποστηρικτής ή φίλος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News