default-image

Επαφές Ήσυχου στη Βραζιλία

Ελλάδα
Επαφές Ήσυχου στη Βραζιλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και γενικότερα οι προοπτικές καλής γειτονίας, καθώς και οι εκδηλώσεις στην Καλλίπολη για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Κώστα Ήσυχου με τον Τούρκο ομόλογο του, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης αμυντικών βιομηχανιών, Laad Defence & Security 2015, που πραγματοποιείται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου υπάρχει περίπτερο της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

 Η συνάντηση διεξήχθη σε «φιλικό κλίμα», αναφέρει το newsbeast.gr.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βραζιλία, ο κ. Ήσυχος συναντήθηκε επίσης με τον Αργεντινό ομόλογο του Σαντιάγκο Ροντρίγκεζ, τον Κολομβιανό ομόλογο του και το Βραζιλιάνο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Αύριο ο κ. Ήσυχος θα επισκεφθεί το προεδρικό μέγαρο στην Μπραζίλια, όπου θα έχει συνάντηση με τον σύμβουλο της Προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μάρκο Αουρέλιο Γκαρσία.

Τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνοδεύουν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Κοσμάς Χρηστίδης και ο διευθυντής Εξοπλισμών του ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχος Νικόλαος Καφέτσης, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με ομολόγους τους άλλων χωρών, στο περιθώριο της έκθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News