default-image

Γ. Πανούσης: "Να δώσει λύση ο Τσίπρας αλλιώς παραιτούμαι"

Ελλάδα
Γ. Πανούσης: "Να δώσει λύση ο Τσίπρας αλλιώς παραιτούμαι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δραματική προειδοποίηση, κάνοντας λόγο για «κατάσταση εκτός ελέγχου» στα Εξάρχεια, απευθύνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Προειδοποιεί δε εκ νέου για «νεκρούς» λέγοντας πως «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008 όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική».

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Πανούσης σημειώνει ότι «τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, είναι πολιτικά και η Πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες».

«Ήρθε η ώρα του Τσίπρα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει σημειώνοντας ότι μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύση.

«Ήρθε η ώρα του Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Με ποιους θα πάει, με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που το ψήφισε τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα».

«Γνωρίζω από βελούδινα διαζύγια»

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απειλεί εμμέσως πλην σαφώς με παραίτηση σημειώνοντας ότι «εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια».

Νέο βίντεο από τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης

Την ίδια ώρα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης το οποίο ανέβασαν οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Στο βίντεο καταγράφονται οι σκηνές χάους, ενώ, αντιεξουσιαστές μπαινοβγαίνουν γεμάτοι μολότοφ από το Πολυτεχνείο.

Μάλιστα, σε ένα σημείο το βίντεο φαίνονται να βάζουν φωτιά και να καίνε μια ελληνική σημαία την οποία έχουν κρεμάσει ανάποδα στα κάγκελα του Ιδρύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News