default-image

Πώς γράφτηκε το αιματηρό τέλος του απαγορευμένου έρωτα

Ελλάδα
Πώς γράφτηκε το αιματηρό τέλος του απαγορευμένου έρωτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία, ερευνά κάθε πιθανή εξήγηση: Από τη δολοφονία της 44χρονης και κατόπιν την αυτοκτονία του 35χρονου, έως ένα «θανατηφόρο παιχνίδι» ανάμεσα στους δύο εραστές. Οι αστυνομικοί έλαβαν δείγματα από τα χέρια και τα ρούχα των δύο, αλλά και των συζύγων τους, αναζητώντας δείγματα πυρίτιδας, που θα δείξουν ποιος κράτησε το όπλο και πυροβόλησε.

Ο 35χρονος βατραχάνθρωπος του Λιμενικού, ο οποίος στο παρελθόν υπηρετούσε στην ασφάλεια του πρώην αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο του παιδί. Η 44χρονη οδοντοτεχνίτης, επίσης παντρεμένη με δύο ανήλικους γιους. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το υπηρεσιακό του 35χρονου.

Τους βρήκε νεκρούς η έγκυος σύζυγος του 35χρονου

Βρέθηκαν και οι δυο νεκροί στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ από την έγκυο σύζυγο, που σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων έβαλε έντρομη τις φωνές. Η σύζυγος του λιμενικού φέρεται να μην γνώριζε την παράλληλη σχέση, η οποία ξεκίνησε το 2012, έναν χρόνο πριν ο 35χρονος την παντρευτεί. Στην αρχή πίστεψε ότι ήταν δολοφονία και επικοινώνησε με τον σύζυγο της 44χρονης. Εκείνος γνώριζε την παράλληλη σχέση της γυναίκας του με τον λιμενικό και της αποκάλυψε την αλήθεια.

Τα δυο ζευγάρια, έκαναν στενή παρέα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 44χρονης όταν έμαθε την ερωτική σχέση των δυο, ζήτησε από τη γυναίκα του να τη διακόψει και εκείνη το δέχτηκε. Είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν μάταια να σταματήσουν τη σχέση τους. Μια τέτοια συνάντηση ήταν και η μοιραία. Η γυναίκα φέρεται να πήγε στο ραντεβού με τον λιμενικό για να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ο αδερφός της 44χρονης είπε σε γείτονές του στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας όπου μένει, πως ο 35χρονος λιμενικός τής την είχε στημένη, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση μαζί της.

Η είδηση, έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους των δύο οικογενειών. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι του 35χρονου που έστειλαν μηνύματα και μέσω facebook και με φράσεις όπως: «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Κάποτε θα εξηγηθούν όλα», «Καλό ταξίδι».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News