Ελλάδα

Έγκλημα πάθους το διπλό φονικό στη Σαλαμίνα

Δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και δύο ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά λίγες ημέρες πριν από την Ανάσταση. Στη Σαλαμίνα σήμερα το μόνο θέμα συζήτησης είναι το φοβερό έγκλημα πάθους που έγινε ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 35χρονος και μια 44χρονη είχαν παράνομο δεσμό για καιρό. Και οι δυο είχαν οικογένειες και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην παράνομη αυτή σχέση. Τον τελευταίο καιρό είχε μιλήσει με τον σύζυγό της και του είχε αποκαλύψει την σχέση με τον 35χρονο.

Έτσι, αποφάσισε χθες να συναντήσει τον εραστή της για να του πει να χωρίσουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της είχε αποφασίσει να την συγχωρήσει και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους για να σώσουν έτσι την οικογένειά τους. Άλλωστε είχαν και 2 παιδιά 10 και 8 ετών.

Πληροφορία που αξιολογείται από την αστυνομία αναφέρει οτι οι δύο άνδρες, σύζυγος και εραστής δηλαδή, είχαν συνάντηση λίγες ώρες πριν γίνει το φονικό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος που υπηρετούσε στα ΟΥΚ του Λιμενικού ήταν οξύθυμος χαρακτήρας. Τα ζευγάρια μάλιστα ήταν οικογενειακοί φίλοι και έκαναν παρέα. Τελευταία φορά είχαν βγεί όλοι μαζί το περασμένο Σάββατο.

Χθες λοιπόν, πήγε στο σπίτι του 35χρονου στην Σαλαμίνα και όταν του ανακοίνωσε τον χωρισμό εκείνος την πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στην συνέχεια έστρεψε το υπηρεσιακό του περίστροφο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Τα δυο πτώματα βρήκε η γυναίκα του 35χρονου Λιμενικού που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της και αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και μέσα σε λίγα λεπτά να φτάσει στο σημείο πλήρωμα περιπολικού τις Υπηρεσίας.

Σχόλια