default-image

Αντιδράσεις για τα σποτ της Βουλής των Ελλήνων

Ελλάδα
Αντιδράσεις για τα σποτ της Βουλής των Ελλήνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από το πρώτο σποτ για την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, που φέρεται να δημιούργησε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, έρχεται και δεύτερο σποτ, που σύμφωνα με τους εμπνευστές του έχει ως σκοπό την προώθηση του έργου της Επιτροπής.

Στο δεύτερο σποτ δεν έχει όπως στο πρώτο ροκ μουσική, αλλά πρωταγωνιστούν η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Σοφία Σακοράφα, δείχνοντας αποσπάσματα από τις ομιλίες τους. Αυτή τη φορά το σποτ είναι μέσα από τη Βουλή, δείχνοντας μάλιστα μία γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στο Κοινοβούλιο.

Τα διαφημιστικά σποτ αντιμετωπίζονται με οργή από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς θεωρούν πως με αυτά τα σποτ η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαφημίζει τον εαυτό της σαν να είναι σε προεκλογική περίοδο και πως δημιουργεί ένα δικό της κίνημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «άθλια κομματική διαφήμιση της κ. Κωνσταντοπούλου» που «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα».

«Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, καλώντας την κυβέρνηση «επιτέλους να βάλει την κ. Κωνσταντοπούλου στη θέση της».

Έντονα αντέδρασε και το Ποτάμι που επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτηρίζει «τρεϊλερατζή», καλώντας συγχρόνως την κυβέρνηση να κατεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο.

«Κάθε μέρα και μία δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι, από ό,τι φαίνεται, είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ποταμιού.

Αντίδραση υπήρξε και από το ΠΑΣΟΚ που κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως έχει μετατρέψει τη Βουλή σε εργαλείο προώθησης της προσωπικής της ατζέντας και το σταθμό της Βουλής σε προσωπικό προπαγανδιστικό μηχανισμό. Και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Ωραία αριστερή αντίληψη δημοκρατίας. Ας προχωρήσουν σε οικονομίες κλίμακας. Η κ. Κωνσταντοπούλου μπορεί να αναλάβει και τη διοίκηση της νέας κομματικής ΕΡΤ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News