default-image

Αντιδράσεις για το trailer της "Επιτροπής Χρέους"

Ελλάδα
Αντιδράσεις για το trailer της "Επιτροπής Χρέους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να δημιουργήσει και να προβάλει στο κανάλι της Βουλής «διαφημιστικό» τρέιλερ για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους.

Στην ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος της ΝΔ γίνεται λόγος για «άθλια κομματική διαφήμιση της κας Κωνσταντοπούλου» που «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα».

«Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας. Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να βάλει την κα Κωνσταντοπούλου στη θέση της», καταλήγει ο Κώστας Καραγκούνης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, που αναρωτήθηκε μέσω Twitter, «με ποιο δικαίωμα» έφτιαξε τέτοιο τρέιλερ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η Κωνσταντοπούλου ως "ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ" έφτιαξε τρέιλερ για την επιτροπή για το χρέος» σχολιάζει στο Twitter και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Το βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων ξεκινά με πλάνα από τους δρόμους της Αθήνας και τις φράσεις «Βαρέθηκα να ακούω νευρικούς, στενόμυαλους, υποκριτές. Θέλω μόνο την αλήθεια. Πες μου μόνο την αλήθεια».

Στη συνέχεια ακούγεται μια αντρική φωνή να λέει: ύστερα από πέντε χρόνια Μνημονίου το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από το 115% στο 180% του ΑΕΠ. Μάθε την αλήθεια για το δημόσιο χρέος.

Το τρέιλερ «κλείνει» με δύο φράσεις σε λευκό φόντο: Έλεγξε το, Διάγραψέ το.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News