default-image

Οι "Αντιθέσεις" στα άδυτα του Cern (video)

Κρήτη
Οι "Αντιθέσεις" στα άδυτα του Cern (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "ΚΡΗΤΗ TV" και η εκπομπή "Αντιθέσεις", τρυπώνει στα άδυτα του Cern στη Γενεύη και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του κορυφαίου ερευνητικού κέντρου. Πρόκειται για μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα, με σημαντικές αποκαλύψεις.

Μία μεγάλη δημοσιογραφική ερεύνα με σημαντικές αποκαλύψεις και κορυφαίους επιστήμονες, Έλληνες και ξένους, η οποία θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη.

Σημαντικές αποκαλύψεις και κορυφαίοι επιστήμονες πλαισιώνουν την έρευνα που έχει την υπογραφή της "ΚΡΗΤΗ TV".

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ο Γιώργος Σαχίνης με τη βοήθεια του εικονολήπτη Μάκη Μελισσουργάκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα Cern που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστος για πολλούς Έλληνες.

H αποστολή της "ΚΡΗΤΗ TV" στη Γενεύη, ξεναγείται, ερευνά, καταγράφει και αποκαλύπτει.

Μείνετε συντονισμένοι στην τηλεόραση της "ΚΡΗΤΗ TV". Την Παρασκευή το δεύτερο μέρος της έρευνας, όπου ο γενικός διευθυντής του Cern και Γερμανός καθηγητής Φυσικής, Rolf-Dieter Heuer, ξετυλίγει τα χαρτιά του σε μία αποκλειστική συνέντευξη από τις σπάνιες του είδους στην "ΚΡΗΤΗ TV". Αναφέρεται στο ρόλο της Ελλάδας και της Κρήτης στην επιστημονική πρωτοπορία.

Η δημοσιογραφική αποστολή της "ΚΡΗΤΗ TV", επέστρεψε από τη Γενεύη, με τις αποσκευές της γεμάτες. Αποκαλυπτικά και αποκλειστικά ρεπορτάζ, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV".

Στις "Αντιθέσεις" Πέμπτη και Παρασκευή στις 10 το βράδυ, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ "ΚΡΗΤΗ TV"

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης

Κάμερα: Μάκης Μελισσουργάκης

Επιμέλεια: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News