default-image

Μαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθητές της στο ΕΠΑΛ Ρέντη

Ελλάδα
Μαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθητές της στο ΕΠΑΛ Ρέντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στη Σχολή ΟΑΕΔ του Ρέντη, όταν μια 20χρονη σπουδάστρια νοσηλευτικής, κατά τη διάρκεια του σημερινού μαθήματος, μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της.

Η 20χρονη έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε τρεις συμμαθήτριες της μέσα στην τάξη με αποτέλεσμα να τις μαχαιρώσει στα χέρια, προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους μαθητές αλλά και τους καθηγητές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη σχολή που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη 83 στου Ρέντη, περιπου στις 5 το απόγευμα. Η σπουδάστρια συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη.

Η νεαρή ήταν μαθήτρια στην Σχολή Νοσηλευτών του ΟΑΕΔ, έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο Α.Τ. Ρέντη, ενώ οι άλλες τρεις κοπέλες βρίσκονται στο Aττικό Νοσοκομείο (ηλικίας 20 έως 21 ετών, οι δύο αλλοδαπές).

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 22χρονη, ελληνικής υπηκοότητας, ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμμαθήτριες της με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις στα χέρια.

Οι τραυματισμένες σπουδάστριες διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί έραψαν τις πληγές τους και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες η δράστις ήταν θύμα bullying, χωρίς, όμως, να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο για το αιματηρό γεγονός που σημειώθηκε μέσα στη σχολική αίθουσα.

Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι καθηγητές είχαν παρατηρήσει πως η σπουδάστρια είχε περίεργη συμπεριφορά και είχαν ζητήσει να εξεταστεί από ειδικούς.

Τον Απρίλιο του 2009 είχε σημειωθεί άλλο ένα περιστατικό βίας στην ίδια σχολή, με τραγική κατάληξη, όταν ένας 19 χρονος σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε 18χρονο συμμαθητή του.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αφού βρήκε καταφύγιο σε ένα πάρκο κοντά στις σχολές του ΟΑΕΔ, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και τραυματίστηκε σοβαρά. Διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο σημείο που είχε αυτοπυροβοληθεί είχαν βρεθεί δύο όπλα, σφαίρες, ένα μαχαίρι και ένα σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι οι συμμαθητές του τον απαξιώνουν συστηματικά, κάτι το οποίο δεν θα ανεχόταν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News