default-image

Σαμαράς: Η κυβέρνηση επανέφερε την ανασφάλεια

Ελλάδα
Σαμαράς: Η κυβέρνηση επανέφερε την ανασφάλεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή το κύμα καταλήψεων σε δημόσια κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σαμαρά

«Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη. Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι «από τον πολύ… «διάλογο με τους κουκουλοφόρους», έχασαν τον έλεγχο στα Πανεπιστήμια, ανέχονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δεν μπορούν να προστατέψουν τη χώρα από τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται.

»Δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τη Βουλή. Δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αν η εισβολή αναρχικών στη Βουλή είναι «πρόκληση για τη Δημοκρατία» ή «ειρηνική διαμαρτυρία. Τώρα βεβηλώνεται και ο χώρος στον Άγνωστο Στρατιώτη! Αν είναι δυνατόν! Τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News