default-image

Ποτάμι: "Ο πρωθυπουργός να σταματήσει να είναι θεατής"

Ελλάδα
Ποτάμι: "Ο πρωθυπουργός να σταματήσει να είναι θεατής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρωθυπουργό καλεί «να αναλάβει την πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησής του προκειμένου να μη συνεχίσει η κατάλυση της νομιμότητας και οι καταλήψεις στα δημόσια κτίρια», ο γραμματέας της Κ.Ο. του "Ποταμιού" κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης σε ερώτηση δημοσιογράφων με αφορμή την εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής.

«Ακόμα και τα προφανή, η τήρηση της νομιμότητας και η περιφρούρηση των δημοσίων κτιρίων μετατρέπονται σε μείζονα κυβερνητικά ζητήματα λόγω των διαφωνιών των υπουργών. Παρακολουθούμε τον κ. Πανούση να περιμένει την πρωθυπουργική εντολή για να συλλάβει τους καταληψίες ενώ ο κ. Βούτσης διαφωνεί. Καλούμε τον κ. πρωθυπουργό να αναλάβει επιτέλους την πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησής του προκειμένου να μη συνεχίσει η κατάλυση της νομιμότητας και οι καταλήψεις στα δημόσια κτίρια», δήλωσε κ. Καρκατσούλης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξουν παραιτήσεις απάντησε πως «αυτό είναι θέμα, που πρέπει να το αποφασίσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Εκείνο το οποίο ζητάμε εμείς είναι να λάβει άμεσα μέτρα προκειμένου να σταματήσει η διγλωσσία που επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης και να υπάρξουν θετικές ενέργειες προς την περιφρούρηση της νομιμότητας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News