default-image

Ξεκινά το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Κρήτη
Ξεκινά το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά και στην Κρήτη το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info). Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε Ηράκλειο και Χανιά, αλλά και στο Αγρίνιο, τα Ιωάννινα (νέα πόλη), την Καλαμάτα, την Κέρκυρα, τη Λάρισα, τη Μυτιλήνη, την Ξάνθη, την Πάτρα, τη Ρόδο και τα Τρίκαλα (νέα πόλη) την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Πρόκειται για εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

Στην πόλη του Ηρακλείου το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου.

Το Φεστιβάλ θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο και το link θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο ιστολόγιο του Φεστιβάλ για το Ηράκλειο http://digifest-ira.blogspot.gr/

Η τοπική οργανωτική επιτροπή Π.Ε. Ηρακλείου και Π.Ε. Λασιθίου είναι η εξής: Πανσεληνάς Γεώργιος, σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης, Αγγελιδάκης Νικόλαος, εκπαιδευτικός Πληροφορικής 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου, Βασιλάκης Σπύρος, εκπαιδευτικός Πληροφορικής Π.Ε. Λασιθίου-τεχνικός υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Π.Ε. Ρεθύμνου, Δεσποτόπουλος Γεώργιος, εκπαιδευτικός Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Ηρακλείου, Μακρή Άννα, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΓΕΛ Πόμπιας, Ορφανάκης Βασίλειος, υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Π.Ε. Λασιθίου, Παντερής Κωνσταντίνος, τομεάρχης Πληροφορικής 2ου ΕΚ Ηρακλείου, Παπαδάκης Σταύρος, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΓΕΛ Ασημίου, Παπαδοκωστάκη Κοραλία, εκπαιδευτικός Πληροφορικής Π.Ε. Λασιθίου, Σμαρδάς Αντώνιος, τεχνικός υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Π.Ε. Ηρακλείου, Σπυριδάκης Κων/νος, τεχνικός υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Π.Ε. Ηρακλείου, Τζομπανάκης Εμμανουήλ, εκπαιδευτικός Πληροφορικής Γυμνασίου Καστελίου, Φαρσάρης Ιωάννης, εκπαιδευτικός Πληροφορικής 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηρακλείου και Φαρσάρης Μιχαήλ, τεχνικός υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Π.Ε. Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News