default-image

Την Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για τις διαπραγματεύσεις ο πρωθυπουργός

Ελλάδα
Την Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για τις διαπραγματεύσεις ο πρωθυπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και στις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρθηκε διεξοδικά κατά τη διάρκεια της εισήγησής του ο πρωθυπουργός, σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, όπου παρουσίασε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση για συζήτηση με τους εταίρους.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, τα προτεινόμενα μέτρα έχουν θετικό δημοσιονομικό αντίκτυπο, χωρίς να περιλαμβάνουν υφεσιακά μέτρα, ενώ εντάσσονται σε έναν σχεδιασμό που μεταφέρει το βάρος από τα ασθενέστερα και μεσαία στρώματα στα υψηλά εισοδήματα.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενέκρινε τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης και επιβεβαίωσε τις κυβερνητικές δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό, όπως κατεγράφησαν και στις προγραμματικές της δηλώσεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επαναβεβαίωσε τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη μη υλοποίηση υφεσιακών μέτρων, μείωσης συντάξεων και μισθών ή περαιτέρω διάλυσης της αγοράς εργασίας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News