default-image

"Λύση εδώ και τώρα για το Καπετανάκειο"

Ελλάδα
"Λύση εδώ και τώρα για το Καπετανάκειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την εκπαιδευτική κοινότητα του Καπετανάκειου Σχολείου ήταν περιστατικά που έβαλαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα καθηγητών και παιδιών.

Λύση εδώ και τώρα ζήτησαν από Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου σήμερα εκπρόσωποι του σχολείου, που επισκέφτηκαν τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και του έθεσαν επιτακτικά το αίτημα ότι το σχολείο πρέπει μετά από έξι χρόνια καθυστερήσεων, να ολοκληρωθεί.

Όπως οι ίδιοι περιγράφουν η καθημερινότητα των μαθητών είναι τραγική, ενώ δεν λείπουν και ατυχήματα που αν δεν υπάρξει ολοκλήρωση του έργου μπορεί να αποβούν μοιραία.

Από τον περιφερειάρχη Κρήτης τονίστηκε ότι εκείνο που εκκρεμούσε ήταν οικοδομική άδεια και η μελέτη που έπρεπε να εκπονήσει ο Δήμος Ηρακλείου για να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ με στόχο να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Περιφέρειας εφόσον οι διαδικασίες προχωρήσουν άμεσα το έργο θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς εάν και φαίνεται αδύνατον να ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη σχολική χρονιά.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News