default-image

Οργή και θρήνος για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ελλάδα
Οργή και θρήνος για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατελείωτος θρήνος στους Αρμένους Ρεθύμνου για το αδικοχαμένο 20χρονο Βαγγέλη. Οι γονείς και τα αδέλφια του κατέρρευσαν στο άκουσμα της είδησης για τον εντοπισμό του.

Οργή και πόνος περισσεύουν για τους συγγενείς και του συγχωριανούς του 20χρονου που έχουν κατακλύσει το σπίτι της οικογένειας. Δεν βρίσκουν λόγια παρηγοριάς για τη μητέρα του άτυχου παιδιού που κρατούσε ζωντανή την ελπίδα πως ο Βαγγέλης θα γυρίσει στο σπίτι του. Ο Βαγγέλης θα γυρίσει αλλά θα είναι για το τελευταίο αντίο.

Την παγερή σιωπή στη γειτονιά του Βαγγέλη σπάνε τα αναπάντητα "γιατί". Οι συγχωριανοί του Βαγγέλη ξεσπούν. «Να τιμωρηθούν όσοι βασάνισαν το παιδί, να μιλήσει η Δικαιοσύνη, για να σωθούν άλλα παιδιά», αφού για το Βαγγέλη η αλήθεια και η δικαιοσύνη έρχεται αργά.

Κάτοικοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι επιβεβαιώθηκε το χειρότερο και πιο τραγικό σενάριο. Ο φοιτητής είναι νεκρός.

Οργισμένοι συγγενείς να αποκαλυφθούν οι ηθικοί ή ακόμη και φυσικοί αυτουργοί που οδήγησαν σε αυτή την τραγική εξέλιξη. Ζητούν, παράλληλα, να αποκαλυφθεί το όνομα του πολιτικού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και το όνομα του πολιτικού

«Περιμένουμε τα επίσημα πορίσματα και το τι θα αναφέρει και ο ιατροδικαστής, που από την πλευρά της έχει ορίσει η ίδια η οικογένεια», ανέφερε πρώτος ξάδερφος του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και στενοί φίλοι αποκλείουν τα σενάρια που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα ότι η οικογένεια Γιακουμάκη είχε προηγούμενα με κάποια άλλη οικογένεια, στην Κρήτη.

Αυτό που επίσης ζητούν, με επίμονο τρόπο, είναι να αποκαλυφθεί το όνομα του πολιτικού που φέρεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση, ώστε να μην ακούγονται ονόματα.

«Όλα όσα συνέβησαν στη σχολή που ο Βαγγέλης φοιτούσε εδώ και δύο χρόνια και φυσικά αν όλα όσα λέγονται περί βιαιοπραγιών, μείωση της αξιοπρέπειας και πράξεις απάνθρωπες, από Κρητικούς συμφοιτητές του Βαγγέλη προς τον ίδιο, ισχύουν, αυτό δηλητηριάζει, προσβάλλει και δημιουργεί σοβαρό θέμα στις τοπικές κοινωνίες και στο νησί», δήλωσαν συγχωριανοί του Βαγγέλη.

Ο πρωτότοκος γιος μιας 5μελους οικογένειας

Η οικογένεια του Ανδρέα Γιακουμάκη από το Σελλί Ρεθύμνου, βρέθηκε στους Αρμένους το 1994 όπου έχτισε το σπίτι του και δημιούργησε την οικογένειά του, ασχολούμενος κύρια με την κτηνοτροφία.

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία έκαναν τρία παιδιά τον πρωτότοκο Βαγγέλη, τη Γεωργία και τον Παντελή.

Στο χωριό των 400 περίπου κατοίκων η οικογένεια Γιακουμάκη χαίρει εκτίμησης και σεβασμού, ενώ παιδικοί φίλοι και συγγενείς χαρακτήριζαν τον Βαγγέλη ως ένα πολύ ευγενή νέο.

«Χαιρετούσε έναν-έναν με χαμόγελο και δια χειραψίας, όποιον ή όποιους συναντούσε», δήλωσε στενός φίλος και σύντεκνος ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στα Ιωάννινα και συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News