Ελλάδα

Απάντηση Καμμένου προς Σουλτς: "Τώρα είναι η σειρά σου"

«Πρόεδρε Mάρτιν Σουλτς, είναι η σειρά σου τώρα θυμάσαι;», απάντησε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, παραθέτοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς απέρριψε ως απαράδεκτη ερώτηση του τότε ευρωβουλευτή, και νυν υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή, προς την Κομισιόν για μίζες γερμανικών εταιριών με αποτέλεσμα η ερώτηση να "μπλοκαριστεί".

Συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ αφήνουν υπόνοιες ότι ο κ. Σουλτς έχει σχέση με τη γερμανική εταιρεία εξοπλιστικών συστημάτων Rheinmetall Defence Electronics (RDE).

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σουλτς χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον κ. Καμμένο σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

Συγκεκριμένα ο κ. Σουλτς κάλεσε τον κ. Τσίπρα να απαλλαγεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ υποστήριξε πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης» από τον κ. Καμμένο με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Άμυνας στην εφημερίδα Bild, όπου έκανε λόγο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας, όσο και για την ανάγκη νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Σχόλια