default-image

Συνεργασία για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Ελλάδα
Συνεργασία για την καταπολέμηση της διαφθοράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την καταπολέμηση της διαφθοράς, πραγματοποίησαν συνάντηση σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης με τον επικεφαλής του "Ποταμιού", Σταύρο Θεοδωράκη. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα και έγινε παρουσία του Βασίλη Μαρκή, πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επίτιμου πρόεδρου της Ένωσης Εισαγγελέων και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με το "Ποτάμι".

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πως «από την πρώτη ομιλία μου στη Βουλή είχα δηλώσει ότι είμαστε στο πλευρό του κ. Νικολούδη στην προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς. Το ίδιο του επανέλαβα και σήμερα. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Το "Ποτάμι" έχει συγκεκριμένες απόψεις, με τη βοήθεια και του κ. Μαρκή στα θέματα της διαφάνειας και της διαφθοράς, θέματα στην αντιμετώπιση των οποίων η Ελλάδα βρίσκεται πολύ πίσω. Ο κ. Νικολούδης μας ενημέρωσε και συζητήσαμε για τις κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει».

Διευκρίνισε πως μίλησαν για το πόθεν έσχες και για την προσπάθεια «να σπάσουμε τα αμαρτωλά τρίγωνα πολιτικής - μίντια - τραπεζών και οικονομικά ισχυρών. Συμφωνήσαμε ότι θα έχουμε μια συνεργασία καθώς υπάρχουν στελέχη του "Ποταμιού" που μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε εδώ, είμαστε στο πλευρό του υπουργού γι' αυτή την μεγάλη προσπάθεια την οποία και οι δύο αποκαλούμε μεγάλη πατριωτική προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News