default-image

Πέταξε το μωρό της αδελφής του και πήδηξε στο κενό

Ελλάδα
Πέταξε το μωρό της αδελφής του και πήδηξε στο κενό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άντρας και ένα βρέφος έπεσαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης από μπαλκόνι σπιτιού στην οδό Μεσολογγίου στο Βύρωνα, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, το μωρό, ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών, ήταν το παιδί της αδελφής του άνδρα, η οποία είχε αφήσει το βρέφος για λίγη ώρα με το θείο του, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της.

Ωστόσο, αντί να το προσέχει, εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και, αφού πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος. Ωστόσο ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία του και κατάφερε να επιζήσει της πτώσης.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε στον "Ερυθρό Σταυρό". Το μόλις 4,5 μηνών κοριτσάκι είναι νεκρό, καθώς μεταφέρθηκε στο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" χωρίς σφυγμό, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του. Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Μαριλίζα Οικονόμου ζήτησε άμεσα τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού, όπως είπε στις Αρχές, γνώριζε ότι ο αδερφός της αντιμετώπιζε λίγα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Η Αστυνομία ρωτά πόρτα-πόρτα τους γείτονες για τις συνθήκες της τραγωδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News