default-image

Αντ. Σαμαράς: "Φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία"

Ελλάδα
Αντ. Σαμαράς: "Φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ασκούσε τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Τη στιγμή κατά την οποία μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αναφερόταν στον τρόπο διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, τον διέκοψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και έκανε ο ίδιος αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησής του.

«Όποιος για μια στιγμή μπει στη θέση μου θα καταλάβει. Εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία. Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου, δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, έβλεπα μπροστά μου μόνο την Ελλάδα», είπε ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες παρισταμένων.

Ομιλία Αντ. Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

«Και βέβαια μπορούσαμε να κάνουμε και τούτο και εκείνο και το άλλο, αλλά η χώρα κινδύνευε. Και βλέπουμε τώρα ότι οι κίνδυνοι ήταν πραγματικοί. Χρειαζόμασταν αυτόν τον 1,5 χρόνο για να βγούμε από το τούνελ και τώρα μας ξαναβάζουν στο τούνελ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, οι σύνεδροι φορτίστηκαν συναισθηματικά, ακολούθησαν παρατεταμένα χειροκροτήματα , παραιτήθηκαν όλοι των ομιλιών τους και λίγο αργότερα έληξε η συνεδρίαση.

Συνολικά μίλησαν περισσότεροι από 100 ομιλητές, ενώ πηγές από τη Συγγρού λένε πως το συμπέρασμα είναι πως

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News