default-image

Συνελήφθη η 22χρονη "Αγγελική"

Ελλάδα
Συνελήφθη η 22χρονη "Αγγελική"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κατηγορούμενη ως συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλος της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, Αγγελική, συνέλαβε  σήμερα, Δευτέρα, η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία μέσα από την καταγραφή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι που διέμενε η Αγγ. Σπυροπούλου στην περιοχή Περιστέρια Σαλαμίνας, οδός Αγίου Γερασίμου, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου.

Το σπίτι είναι ιδιοκτησίας της Αθηνάς Τσάκαλου, μητέρας των προφυλακισμένων αδελφών Τσάκαλου που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή κοπέλα κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας με το όνομα Εύη Στατίδη και είχε φροντίσει να μην αναγνωρίζεται, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου, για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, σε συνεργασία με τα στελέχη του τοπικού αστυνομικού τμήματος, έστησαν επιχείρηση και τα ξημερώματα προχώρησαν στη σύλληψη της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη λειτουργούσε ως ο συνδετικός κρίκος του Χρ.Ξηρού με τους Πυρήνες. 

Να σημειωθεί ότι , στον απόηχο της σύλληψης της Αγγελικής Σπυροπούλου, συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου οι οποίοι εκτίουν ποινές για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News