default-image

Παρέμβαση Γιάννη Πανούση για το θέμα του Βαγγέλη

Ελλάδα
Παρέμβαση Γιάννη Πανούση για το θέμα του Βαγγέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί του επικοινώνησε ο Γιώργος Τσούκαλης που μετέφερε πως ο υπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του και την αμέριστη υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση εντοπισμού του νεαρού φοιτητή.

Σημαντικές διαστάσεις, ως φαίνεται, παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το protothema.gr, λόγος υπήρξε η τοποθέτηση επί του θέματος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση σε επικοινωνία του με τον ιδιωτικό ερευνητή που "τρέχει" την υπόθεση κατά την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια και δεσμεύτηκε ότι θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξέφρασε την προσωπική του συμπάθεια στην οικογένεια, το προσωπικό του ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ στην υπόθεση εντοπισμού του νεαρού φοιτητή. Εκτός από σπουδαίος επιστήμονας, σεμνός πολιτικός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Κύριε υπουργέ, φίλε Γιάννη Πανούση, οι φίλοι σου είμαστε περήφανοι για σένα», λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Τσούκαλης για τον κ. Πανούση με τον οποίο άλλωστε τους συνδέει μακρόχρονη φιλία που πιστοποιήθηκε και κατά την παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού ερευνητή πριν λίγο καιρό.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. υπουργό για το ενδιαφέρον του, περιμένουμε τώρα επιτέλους απαντήσεις από την Αστυνομία για το παιδί μας», λέει στο protothema.gr ο θείος του αγνοούμενου φοιτητή, Γιώργος Βιδιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News